Akció!

SULFIVIT KÉNES GYÓGYFÜRDŐ KONCENTRÁTUM

3100 Ft 2900 Ft

Kiszerelés: 500 ml
Gyűjtő mennyiség: 1db
Egységár: 5,8 ft /ml

Leírás

A SULFIVIT kénes gyógyfürdő koncentrátum, reumás mozgásszervi (izom- és ízületi) megbetegedések, pikkelysömör (psoriasis), seborrhoea enyhítésére.

A kénes (szulfid-tartalmú) termálfürdő évszázados tapasztalatok és irodalmi adatok alapján eredményesen alkalmazható a reumás mozgásszervi- és bőrbetegségek kezelésére.

A SULFIVIT-ből, (melynek hatóanyagai a szulfid és különböző sók), otthon, a fürdőkádunkban egyszerűen és kényelmesen előállítható a kénes gyógyfürdő.

A SULFIVIT gazdagítja terápiás fegyvertárunkat, mert a kénes fürdőkezelés hatékonyan és költségkímélő módon egymagában is javítja a psoriasis, a seborrhoea és a krónikus ekcéma bőrtüneteit, kombinációs kezelésbe építve pedig kiegészíti és erősíti a psoriasis kezelésére szolgáló egyéb módszerek (kenőcsök, gyógyszerek, illetve ultraibolya fény) hatásait.

A SULFIVIT-ből készített fürdő a reumás ízületi- és izomfájdalom kezelésében is eredménnyel alkalmazható.

A készítményt kúraszerűen, a betegtájékoztatóban ismertetett módon alkalmazzuk.

A készítmény 500 ml-es kiszerelésben kapható, ami 5 fürdéshez elegendő mennyiséget tartalmaz. (Egy fürdéshez – 60 liter fürdővízhez – 100 ml-t használunk fel.) Összetevők: Nátrium (Na+), Kálium (K+), Klorid (Cl-)

Bromid (Br-)            , Jodid (J-), Szulfid (S2-), vizes-glicerines oldatban.