PRIMBIOTIC® GÉL C-VITAMINNAL ÉS ZÖLDTEA KIVONATTAL

4041 Ft

Kiszerelés:                 450 g
Gyűjtő mennyiség:   1 db
Egységár:                   10 ft /g

Elfogyott

Kategória:

Leírás

 

A PRIMBIOTIC® GÉL összetevői, elsősorban a mikrobiális cellulóz kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat.

A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonága, hogy egyedülálló a vízmegkötő képessége. A mikrobiális cellulóz (MC) saját súlyának több mint 100 szoros mennyiségű vizet képes megkötni. Ha mikrobiális cellulózt fogyasztunk, nő a béltartalmunkban a kötött víz mennyisége, ezáltal javul a béltartalom formázhatósága és jobb lesz a tovahaladása.

A PRIMBIOTIKUMOT tartalmazó gél által biztosítva van az emésztőrendszerünkben a Probiotikumok elszaporodásához szükséges kötött víz mennyisége (vizes közeg). Ennek a kötött víznek köszönhetően kedvező közeg jön létre az utólag tápcsatornába jutatott Probiotikumok számára.

Összegezve a probiotikum a mikroba maga a mikroorganizmus a prebiotikum szükséges ahhoz, hogy szaporodjanak ezek a barátságos bélbaktériumok, a primbiotikum pedig mintegy támogatva őket biztosítja a megfelelő szaporodásukhoz szükséges folyadékteli környezetet számukra.

A gélnek kedvező hatása van : béltisztításra, az egészséges emésztésre, a tápanyagok max. felszívódására. Az egészséges bélflóra  védekező rendszerűnk szerves része ami véd a kórokozók megtelepedése ellen.

  SZABADALOMMAL VÉDETT MAGYAR TERMÉK! 100 % MINŐSÉGI GARANCIA!