O2 WATER BALANCE SZÉNSAVMENTES OXIGÉNNEL DÚSÍTOTT IVÓVÍZ 6 x 1500 ml

3400 Ft

6 * 1,5liter/csomag
Oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz.
50 mg/l oxigén tartalommal

Kategória:

Leírás

O2 WATER BALANCE SZÉNSAVMENTES OXIGÉNNEL DÚSÍTOTT IVÓVÍZ
A víz általános szerepe a szervezetben:
• A víz szállítja a sejtekhez a tápanyagokat.
• A víz eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket.
• A víz karbantartja a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron és protonszintet.
• A tüdőnkben a víz párásítja a levegőt, amit belélegzünk.
• A víz teszi rugalmassá az ízületeket a csontok összekapcsolásához.
• A legfontosabb szerveinket védő rugalmas burkot víz alkotja.
A szénsavas vizek valóban jók?
Vegyük elő a józan észt! A tüdőnk, a szervezetünk épp megszabadulni szeretne a széndioxidtól, hogy friss oxigénhez juttassa sejtjeinket. Ezek a sejtek működésük során oxigént vesznek fel, és széndioxidot adnak le. A szénsavval dúsított vízzel a szervezetünkbe pont azt a széndioxidot juttatjuk be, amitől meg szeretne szabadulni. Akkor miért „fojtjuk” meg magunkat? A szénsav tartalom fölös gyomorfal feszülést okoz, és hozzájárul a mostanság gyakorta emlegetett elavasodási folyamatokhoz.

Az oxigén szerepe:
Az oxigén nélkülözhetetlen az élethez (a biológiai oxidációs folyamatához). Szervezetünk elsősorban a tüdőn keresztül jut oxigénhez. A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin „oxigénadóssága” miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigén-telítés – a tüdő teljesítőképességének behatároltsága vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében – elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony.
E jelenség jellemző mutatója az artériás vér oxigéntelítettségi foka. Tudományos kutatások megállapították, hogy a gyomor-bélcsatorna útján történő oxigénbetáplálás a levegő belélegzésénél intenzívebb, ezt a módszert klinikai feltételek között több éve alkalmazzák. Az ilyen oxigénterápia – a tapasztalatok szerint – nemcsak az izomsejtek oxigéntáplálását eredményezi, hanem egyéb megújulási folyamatait is serkenti. Meghatározták, hogy a gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen akár tízszeres.
Ahhoz, hogy a VÍZ betölthesse eredeti szerepét, az elvesztett energiáját ajánlatos pótolni. Az okot és megoldást KOMPLEX módon kell kezelni, a választ az oxigénnel dúsított ivóvíz előállítási és ENERGETIKAI tulajdonságaiban találhatjuk meg. A többlet oxigén fontossága a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokban (pl. a teljesítmény – élettan területén – immunrendszer erősítésében, stb.) egyre ismertebbé vált. Az egészséges folyadékbevitelt, az O2 WATER BALANCE® típusú ivóvíz fogyasztásával segíthetjük elõ. Naponta 1-1,5 liter fogyasztása
ajánlott!