Saját termékek

Tisztelt Érdeklődő!

Örömünkre szolgál, hogy Ön meglátogatta weboldalunkat. Kérjük tekintse meg saját termékeink részletes ismertetőit és leírásait, a bal oldalon található menüsorban. A Bio-Herb Kft. kizárólag a megfelelő szakhatósági engedélyekkel és szakvéleményekkel rendelkező termékeket forgalmaz.  Amennyiben valamelyik termék elnyerte tetszését, rendelje meg őket közvetlenül tőlünk a fenti menűsorban található webáruházra klikkelve!

Köszönjük, hogy Ön a minőséget választotta és megtisztel minket a bizalmával!

Bio-Herb Kft. 

Kiemelt termékeink:
MESTERBALZSAM /HERB/ Kiszerelés: 250 ml
 
 

A Mesterbalzsamot úgy alkottuk meg, hogy kombinált összetevőivel a legjobb eredményeket érje el, a használat során. A készítményt előállító bajor cég több mint százéves gyártói tapasztalattal rendelkezik Németországban. Kozmetikai termékeit világszerte több százezer elégedett fogyasztó használja nap, mint nap. A HERB MESTERBALZSAM® olyan összetevőket tartalmaz, mint a Vadgesztenye, Fekete nadálytő, Árnika, Rozmaring, Mentol, Menta olaj, vagy a Kámfor. Ezen gyógynövények mozgásszervekre gyakorolt jótékony hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

 
Tovább >>

 
 
     
 SCLEROVIT QS  KAPSZULA                                                           Kiszerelés: 50 db
 
 

 SCLEROVIT QS kapszula speciális - gyógyászati célra - szánt  tápszer hatóanyag-komponensei védik az érrendszert az érkárosító hatást kifejtő vegyületekkel elsősorban a homociszteinnel és a koleszterinnel – szemben. EP kártyára megvásárolható! Cukor- és gluténmentes, így cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek is szedhetik!               

 

                                                                                                                                                             Tovább >>

 

 FASSISI® BOTICK KULLANCS TESZT Kiszerelés: 1 db
 
 

Gyorsteszt Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzelii és B. burgdorferi sensu stricto) direkt kimutatására kullancsból.

 

   
PRIMBIOTIC® GÉL:  A család minden tagjának egészséges bélműködéséért!

A PRIMBIOTIC® GÉL összetevői, elsősorban a mikrobiális cellulóz kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat.

A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonága, hogy egyedülálló a vízmegkötő képessége. A mikrobiális cellulóz (MC) saját súlyának több mint 100 szoros mennyiségű vizet képes megkötni. Ha mikrobiális cellulózt fogyasztunk, nő a béltartalmunkban a kötött víz mennyisége, ezáltal javul a béltartalom formázhatósága és jobb lesz a tovahaladása.

A PRIMBIOTIKUMOT tartalmazó gél által biztosítva van az emésztőrendszerünkben a Probiotikumok elszaporodásához szükséges kötött víz mennyisége (vizes közeg). Ennek a kötött víznek köszönhetően kedvező közeg jön létre az utólag tápcsatornába jutatott Probiotikumok számára.


Összegezve a probiotikum a mikroba maga a mikroorganizmus a prebiotikum szükséges ahhoz, hogy szaporodjanak ezek a barátságos bélbaktériumok, a primbiotikum pedig mintegy támogatva őket biztosítja a megfelelő szaporodásukhoz szükséges folyadékteli környezetet számukra.


A gélnek kedvező hatása van : béltisztításra, az egészséges emésztésre, a tápanyagok max. felszívódására. Az egészséges bélflóra  védekező rendszerűnk szerves része ami véd a kórokozók megtelepedése ellen.

  SZABADALOMMAL VÉDETT MAGYAR TERMÉK! 100 % MINŐSÉGI GARANCIA!